FormBox: seznamte se s čokoládovými magnáty

Datum: 22.10.2020
  | 
Kategorie: FormBox
Inspirujte se světovými experty na čokoládu.

Paul A Young je oceňovaný čokoládař, který při vytváření jedinečných čokoládových výrobků prosazuje umění a špičkovou kreativitu. Young zahájil svou kariéru prací pro Marco Pierre White at Quo Vadis a CriPaul a Younterion, poté si otevřel v Islingtonu svůj vlastní obchod. Young se svým týmem pracují skutečně řemeslně, vytvářejí všechny své výtvory ručně v malých sériích a v každé fázi používají jen ty nejčerstvější ingredience.

S FormBoxem byl Young schopen převzít kontrolu nad celým výrobním procesem, aniž by musel používat externí továrnu nebo designéra. Tím dramaticky snížil náklady a získal mnohem kreativnější možnosti, protože mohl provádět úpravy návrhů za běhu. Paul navrhl řadu geometrických, 3D tištěných šablon, díky kterým s pomocí FormBoxu začal vyrábět formy. Schopnost replikovat formy během několika sekund znamenala, že Young mohl kreativně reagovat na své nápady a posunout své návrhy na další úroveň.

"Navrhování čokolády s FormBoxem znamenalo, že jsem nemusel chodit k výrobci forem a mohl jsem při tvarování s čokoládou používat metodu pokus-omyl, což vedlo k velmi uměleckému a stylově vedenému produktu."

Damine Wager je vedoucím cukrářského týmu v luxusním hotelu Beechfield House Hotel, učitelem vaření a konzultantem a ambasadorem výrobců čokolád Walrhona a HEiH. Učí také cukrařinu po celé Velké Británii, jak amatéry, tak i profesionály. Za každým novým dezertem Damiena je touha vytvořit něco zcela jedinečného.

K výrobě inovativních forem na čokoládu a zákusky, často založených na ovoci a jiných výrazně tvarových předmětech, které by jinak nedokázal vyrobit, používá Damien FormBox. Mezi jeho nejnovější výtvory patří realistický banánový zákusek ve tvaru banánu nebo skvělý limetkový dezert ve tvaru limetky. Oba tyto skvosty vyrobil s pomocí forem na FormBoxu, které lze snadno umýt a znovu použít.

"Můžete si vyrobit, co chcete: stačí stisknout fólii dolů na šablonu a vznikne přesně to samé! Napadá mě 40 různých forem, které bych rád vyrobil, stačí jen najít ty správné předměty."

Výrobce vakuových tvarovaček FormBox Alex Smilanksy říká:

"Čím více se budou moci čokoládaři odlišit od své konkurence jedinečnými, vzrušujícími produkty a skvělými službami, tím úspěšnější budou a tím větší podíl na trhu budou moci získat od větších výrobců čokolád. Naše společnost se zavázala pomáhat řemeslníkům v oblasti čokolády a maloobchodníkům s potravinami poskytováním výrobního a designového vybavení za zlomek velikost a nákladů a rozvojem komunity malých podniků, která bude poskytovat podporu, rady a zdroje každému podnikateli nebo umělci, který chce růst."


Další články o FormBoxu

Koupit FormBox


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace